ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατασκευή και Εγκατάσταση Περιπτέρων

Εδώ και πάνω από 20 χρόνια εξιδεικευόμαστε στις κατασκευές και εγκαταστάσεις περιπτέρων. Μαζί με το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του περιπτέρου σας και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αντικατάσταση - αλλαγή πανιών.


Σιδηροκατασκευές

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση και την τοποθέτηση νέων σιδηροκατασκευών περιπτέρων. Ειδικές κατασκευές περιπτέρων. Κατασκευή (προεκτάσεων) και άλλες κατασκευές περιπτέρων.

 


Ψηφιακές Εκτυπώσεις Πανιών

Εκτός από τις απλές αλλαγές των πανιών στα περίπτερα ειδικευόμαστε και στις Ψηφιακές Εκτυπώσεις πανιών.

 


Συντήρηση περιπτέρων

Αναλαμβάνουμε την καθαριότητα και επιδιορθώνουμε τυχόν βλάβες στο περίπτερο όπως π.χ. στεγανοποιήσεις στο περίπτερο σε τυχόν διαρροή, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τοποθέτηση νέων λαμπτήρων και οποιοδήποτε τεχνολογικό πρόβλημα.

 


Τοποθετήσεις κουβουκλίων

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά και την τοποθέτηση νέων περιπτέρων (κουβουκλίων) με εξιδεικευμένο συνεργείο.

 


Service Περιπτέρων - Προεκτάσεις - Κάθετα Πανιά - Ζελατίνες - Ριντό

Το έμπειρο προσωπικό μας ειδικεύεται σε ότι αφορά το Service περιπτέρων και τοποθέτηση προεκτάσεων, κάθετων πανιών(ριντό) και ζελατίνων. Αντικατάσταση τυχόν βλαβών (π.χ. σκίσιμο πανιών) και άμεση εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε περαιτέρω βλάβες αφορούν το περίπτερο.

 


Stan για εφημερίδες

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε Stan για εφημερίδες για το περίπτερό σας σε οτιδήποτε διαστάσεις. Επίσης κατασκευάζουμε και τοποθετούμε εξωτερικές ντουλάπες με ρολό(ειδικές κατασκευές - αποθήκες).

 


Ηλεκτρολογικές Εργασίες Παντός Τύπου

Αναλαμβάνουμε τις εγκαταστάσεις και επιδιορθώσεις σε οτιδήποτε ηλεκτρολογικές εργασίες παντός τύπου αφορούν το περίπτερό σας.Αντικαταστούμε τυχόν βλάβες σε λαμπτήρες φωτισμού, ασφάλειες και σκαφών φωτισμού οροφής ώστε να εξηπηρετούνται όλες οι ανάγκες σας.

 


Στεγανοποιήσεις

Αναλαμβάνουμε τυχόν διαρροές νερού και στεγανοποιούμε το πρόβλημα του περιπτέρου σας σε άμεσο χρονικό διάστημα.

Πνευματικά Δικαιώματα Ergo kiosk © 2012. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

κατασκευή ιστοσελίδων | web design: ClickMedia